Commercieel

[vc_row][vc_column width=”1/1″][invicta_heading alignment=”left” size=”big” primary_line=”Account Manager: Intern” primary_line_keywords=”Account Manager”][vc_column_text]Account Manager: Intern

Functie: De account manager Werving en Selectie werkt vanuit het kantoor in Moerdijk aan de realisatie van de doelstellingen van het district. Werft nieuwe klanten en onderhoudt de relaties met de bestaande klanten. Voert selectiegesprekken met de kandidaten en realiseert een match tussen vraag en aanbod. Adviseert klanten in het wervinge-selectie- en aannametraject.

Profiel: U heeft een HBO werk- en denkniveau en minimaal 2 jaar commerciële ervaring opgedaan in de zakelijke dienstverlening, bij voorkeur in de arbeidsbemiddeling of detachering. Affiniteit met financiële administratieve organisatieprocessen. U bent commercieel, pragmatisch en pro-actief. Een goed gesprekspartner voor klant en kandidaat.

Arbeidsvoorwaarden: Full-time functie. Goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden en bonusregeling. Salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Reacties / Stuur uw brief met cv per post of e-mail naar:
werkgroep NL Contracting B.V.
T.a.v. mevr. Zrinka Falak
Plaza 1C-1D / 4782 SL Moerdijk[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *